Full rulle

Hverdagen har ihvertfall kommet tilbake etter en fantastisk helg i Paris. Mer om helgen senere!
Nå sitter jeg på skolen, og vi har startet nyhetsprosjektet 2012. Dere må alle følge med nettnyheter, nettTV og nettRadio på www.nettavisaullandhaug.no! Siden jeg ikke var på skolen på fredag har jeg ingen sak klar for dagens sending, men jeg håper å ha en ferdig til imorgen. Jeg har hatt ett vellykket intervju i dag, men strever med å få tak i ett annet. Håper at dette ordner seg og at saken går i boks slik at vi kan vise den imorgen. Gleder meg!

Det var tøft og stå opp klokken seks i dag, men det blir min hverdag de neste tre ukene fremover. Det eneste man kan gjøre da er rett og slett å legge seg tidlig, noe jeg absolutt skal! Heldigvis var det ikke rangling i helgen, vi la oss til normal tid og sto opp 9 på lørdag og 7 på søndag, sånn sett er ikke døgnrytmen helt på styr!

Men dette var bare en kort oppdatering, jeg skal prøve mitt ytterste å ta dere med fremover disse meget spennende ukene!

Bilder fra Paristuren kommer så fort jeg får tid, men ha meg unnskyldt hvis det tar noen dager. Jeg må komme inni hele journalist-prosjekt-rytmen først, men det kommer :)

Nå tilbake til å finne meg en kilde!

Ha en strålende uke alle sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

22, Hå

Studerer journalistikk i Stavanger! 23.03.13 giftet jeg meg med min flotte mann. Før bryllupet gikk vi i løpet av 7 måneder ned tilsammen 36 kg. Men vi er ikke ferdige enda! 9. juni reiser vi på bryllupsreise til Mexico, og målet er da at vi skal klare å gå ned noen kilo til før det. Følg oss på reisen! Skriver nok også en del om livet som frue, student og alt annet som følger med :)

Kategorier

Arkiv

hits